KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Storsamlinger
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Storsamlinger

Beskriv litt her

 

Kalenderaktiviteter i kategori: Storsamlinger
Ingen oppføringer funnet.

Nyheter
Den planlagte storsamlinga komande sundag utgår.
 
Då Kvinlog søndagsskule arrangerte storsamling i slutten av forrige månad, tok dei i bruk det "nye loftet". Nede i hovedsalen talte Turid Egeland til dei vaksne. Barnekoret deltok med flott song.
 
Palmesundag om ettermidagen blei det arrangert storsamling på bedehuset. Tove L. Helle og barnekoret deltok med andakt og song.
 
Det mangla bare palmegreiner i går. Men fest blei det. Påska sitt hovedbodskap blei godt levert gjennom andakten til Ingjerd Sindland.
 
4. juledag arrangerte Søndagsskulen juletrefest på bedehuset. Både unge og eldre gjekk med glede rundt det fine juletreet.
 
I ettermiddag var det søndagsskulen som innbydde til storsamling på bedehuset. Med seg hadde dei fått Oddvard Galdal til å halda andakt.
 
Sundag ettermiddag er det storsamling på bedehuset kl. 16.00. Oddvar Galdal skal halda andakt. Det er Søndagsskulen som arrangerar samlinga på sundag.
 
Sundag ettermiddag var det opningsfest på bedehuset. Dei forskjellige aktivitetane på bedehuset presenterte sine planar. Deriblant er KRIK som Odd Terje Helle har ansvar for.
 
Sundag 26. august kl. 16.00 er det oppstartsfest på bedehuset. Blant dei som skal vere med å syngje er Ina Helen. Denne festen markerar starten på aktivitetane på bedehuset og er for heile familien.
 
Bedehusstyret har bestemt å avlyse den planlagte storsamlingen 25. mars. Om ettermiddagen denne dagen er gudstjeneste i Netlandsnes kapell med familiepreg. Gudstjenesten starter kl. 16.00.
 

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share