KALENDER - LIKNES BEDEHUS
Kalenderen er tom
AESTON
Kvinlog Bedehus - Andre møter
Kalender
Ingen arrangement
> Se hele kalenderen
 

Andre møter

Beskriv litt her

 

Kalenderaktiviteter i kategori: Møteveker
Ingen oppføringer funnet.

Nyheter
Tysdag 15. januar går årets fysste møteveke av stabelen på bedehuset. Då kjem predikantane Roald Evensen (bilete) og Arne Edvin Meling på besøk.
 
23-åringen Martin Hjelvik har møter på bedehuset denne uken, onsdag til og med fredag. Efeserbrevet er i fokus under hans møter. Vi oppfordrer til å ta turen på møtene.
 
Predikant Johan Halsne talte om Guds klesbutikk på møtet på fredag. Han fikk hjelp fra et medlem i Eiken ungdomskor til å illustrere temaet.
 
Årets første møteuke starter i kveld kl. 19.30. Det er Johan Halsne fra Indremisjonsforbundet som blir med oss frem til og med søndag. Det blir sangkrefter hver kveld.
 
Komande veke startar møteveka i regi av NLM. Det er områdearbeidar i Ryfylke, Stein Sandvik, som skal vere med som talar. Ein startar opp med familiemøte, tysdag 15. mars kl.17.30. Barnekoret skal delta.
 
I helga blir det møte både fredag, lørdag og søndag. På fredag og lørdag starter møtet kl. 19.30. Det blir ungdomstreff på lørdag kl.21.00. Søndag er det storsamling kl. 16.00. Fjotland Indremisjon har årsmøte i etterkant av møtet på fredag.
 
Tirsdag 2. november starter fellesmøtene på bedehuset. Det har blitt en tradisjon at IMF og NLM arrangerer en felles møteuke. I år er det forkynner Gunnar Hamnøy som er med som taler.
 
- Salmisten seier dette til sin Gud, Skapar og Frelsar. Eg er din, frels meg. Det er ei glede å seie desse orda, sa forkynnar Leiv Nesheim på møtet torsdag kveld.
 
Det er snart klart for den fysste møteveka på bedehuset denne hausten. Tysdag 21.september startar ein med familiemøte kl. 17.30. Barnekoret blir med. Leiv Nesheim (bilete) er talar under møteveka.
 
Denne veka er det møter hver kveld på bedehuset. Med som taler er Jørgen Tønnesen fra Indremisjonsforbundet Sør. Møtene starter kl.19.30. Søndag er det storsamling for hele familien. Da begynner samlingen kl. 16.00. Barnekoret deltar da.
 

 
© Kvinlog Bedehus 2020  |  Søk   Bookmark and Share